SOM ŽENA A CHCEM SVOJ KRÁSNY, VEĽKÝ ŠATNÍK!

SOM ŽENA A CHCEM SVOJ KRÁSNY, VEĽKÝ ŠATNÍK!

Muži stále nevedia, po čom ženy túžia, no v podstate je to veľmi jednoduché. Samozrejme, zoznam je nekonečný, ale minimálne o jednom z top ženských želaní vieme, a to celkom určite. Asi trošku generalizujeme, ale ruku na srdce dámy – ktorá z vás potichu či nahlas netúži po veľkom (ako širokom, tak vysokom), prehľadnom, farebne, vodorovne i zvisle rozdelenom šatníku? Najlepšie, keby šlo o jednu celú, celučičkú miestnosť, hoci aj v jednoizbovom byte, do ktorej sa presťahuje všetko módne, štýlové, trblietavé, lesklé, priesvitné, dlhé, krátke, skrátka všetko, čo tak rady nosíme. Alebo rovno celé poschodie!

Video: https://youtu.be/FZEwl3-Xmuw


Toto perfektné handrové kráľovstvo by malo byť navrhnuté tak, aby sme sa v ňom mohli voľne a zvesela promenádovať, obdivovať sa v zrkadle, či naopak, plakať nad svojimi hrubými krivkami. To všetko sem patrí!


Určite by tu nemala chýbať pohovka alebo mini gauč spolu so stolíkom, nástenným zrkadlom so žiarovkami (presne ako z filmov) v ľahko romantickom prevedení, stojany alebo figuríny, zvučné rádio. Farebné poňatie šatníka nie je veľmi podstatné, hlavne že máme kde-čo skladať, vešať, ukladať, triediť a zoraďovať. 


Rovnako nesmie chýbať samostatný regál na topánky, kabelky, klobúky, bižutériu, voňavky, kozmetiku a iné, pre modernú ženu a vkusnú dámu skutočne existenčné predmety. 
Tento raj so všetkými tými krásnymi kúskami oblečenia pokope by sme jednoducho milovali... a rovnako aj toho, kto by pre nás takúto nádheru ideálne sám zmajstroval :-) alebo inak zabezpečil.


Pán Šatník – teda taký šatník, o ktorom je reč, zostane u drvivej väčšiny z nás, pozemských žien, navždy len vysnívaným dievčenským prianím, z ktorého sme sa veľmi skoro a drsne  museli prebudiť do škaredej reality. Tá má, a to myslíme ten lepší prípad, podobu väčšej vstavanej skrine, ktorú si aj tak zväčša delíme, hoci nie zrovna v rovnakom pomere, so svojím partnerom.


Alebo horšie: oblečenie musíme denne skladať do stĺpčekov, lebo k dispozícii máme len prežalostne malú komodu, ktorá o vešiakoch na sako či drahšom kostýme ani nechyrovala. A o tom, že v topánkach máme neraz taký bordel a chaos, lebo ich hádžeme kade-tade, len aby niekde boli a nezavadzali... o tom už asi lepšie ani nehovoriť.
Toto je skutočný obraz toho, čo zostalo po našich fantazijných, vzdušných šatníkoch, ktoré si v hlavách aj tak neustále staviame.


Ale staré-známe „keď sa chce, všetko sa dá“, funguje. Aj malý zázrak v podobe šatníka. Nejde ani tak o otázku financií ako o hľadanie šikovného riešenia, ktoré sa dá zrealizovať, hoci aj v malej, nepriestrannej garsónke. Podmienky vás predsa nemôžu zastaviť, ale inšpirovať ku geniálnym nápadom, nie? :)


Aj niektorí muži by ocenili svoj osobný priestor priamo na pôde vlastného bývania. Možno nehľadajú ani tak šatník ako skôr miesto, kam uniknú pred povinnosťami v práci, doma alebo pred nabrúsenou partnerkou :P Jednoducho skôr zašívareň, kde nemusia riešiť – nikoho a nič. Dokonca často ani to oblečenie, ide len o zámienku. Preto im väčšinou stačia aj chladné pivničné priestory, špinavé a zapratané garáže, povaly či kôlničky. No a tu je ďalší rozdiel medzi pohlaviami: ženy to skrátka cítia inak! 

 

 

Zdroj: Článok je prevzatý z portálu Topreality.sk, pre ktorý ho písala dnes už autorka nášho Červeného blogu :)

Originál nájdete tu: https://clanky.topreality.sk/som-zena-a-chcem-svoj-krasny-velky-satnik-94.html

Zdroj foto: Great Serta Dream Convertible Decorating Ideas Images in Closet Transitional design ideas with Bedroom Remodel chandelier clothing custom bench Custom Closet custom made Dream Closet Image by: Florencia DeRoussel