RETRO VÝPREDAJ!

RETRO VÝPREDAJ!

Zberatelia skutočného retra, zbystrite pozornosť! Majiteľ Múzea veteránov a retro vecí v Šuranoch (okres Nové Zámky) sa po 6 rokoch rozhodol ukončiť jedinečnú expozíciu zberateľských kúskov z minulosti, a tak momentálne rozpredáva celý svoj "hobby-majetok".  Môžete tu nájsť autá, motorky a veci "drobnosti" spred 30 a viac rokov.

Podľa jeho slov nemá žiadneho pokračovateľa, ktorý by sa zabehnutému koníčku venoval, a preto cenné exponáty ponúka na odkúpenie širokej verejnosti. Od pána Františka (62) si tak môžete kúpiť skutočne všeličo - motorky, autá, šijacie a písacie stroje, fotoaparáty, knihy a komiksy, modely autíčok, premietačku, bicykel, vyznamenania, ale tiež bizarnosti ako toaletný papier, čistiace prostriedky či zubnú pastu.

S výpredajom svojej niekoľkoročnej "retro-kolekcie" začal len pred pár dňami a už má prvých záujemcov. Ceny nemá presne stanovené, na všetkom sa vie s budúcimi majiteľmi dohodnúť. Takže ak patríte k podobným zberateľom s vášňou pre staré, no výnimočné veci spätá s nostalgiou starých čias, neváhajte!

 

  • FB kontakt na Múzeum veteránov: Muzeum veteranov - fb
  • Telefónny kontakt: 0903 915 442
  • Adresa: Partizánska 14 - Cukrovar, 94201 Šurany

 

 

Zdroj informácií a foto zdroj: Cas.sk