PRÁZDNINY, DOVOLENKY, SLNKO, VODA, POHODA A ... ČERVENÁ!

PRÁZDNINY, DOVOLENKY, SLNKO, VODA, POHODA A ... ČERVENÁ!

Najpohodovejšia, tzv. salámová časť roka je tu, leto oficiálne prišlo a všetko zrazu vidíme v akýchsi iných, dá sa povedať, že čoraz červenších farbách – ortute sú nažhavené, telá spálené a dovolenkové účty v mínusových číslach. Najmä posledný spomínaný jav je veľmi nepríjemný a viacerí budú zrejme súhlasiť, že nemusí byť ani nevyhnutne leto.

AKÁ JE PREDPOVEĎ NA NAJBLIŽŠIE HORÚCE DNI?

Jednoznačne sa nebudeme potiť len z vysokých teplôt, ale aj z rastúcich zliav, ktoré sa nakoniec prevalia ako obria megavlna. Buďte na ňu pripravení, aby vás jej percentá zasiahli skôr a výhodnejšie, ako ostatných. Máme na to návod, ktorý vás bude baviť. Navyše je aktuálny, pekný a vo farbe, ktorú v obchodoch vidíte v každom ročnom období najradšej.

"MEANWHILE" V OBCHODOCH

Hoci nám letná sezóna kalendárne ešte len štartuje, obchody sa už postupne prefarbujú do červena a niekde už začína naozaj „prihárať“. Jarné výpredaje doťahujú svoj absolútny finiš, medzisezónne skladové zásoby vrcholia a o chvíľu tu máme skutočne poriadny letný výpredajový boom. Ak máte pocit, že sa všetko deje veľmi rýchlo a nestíhate, tak v móde to platí dvojnásobne. Rada pre vás? Zvykajte si na random výhodné nákupy, alebo na ne choďte s rozumom, teda cielene a s istotou. Plaťte menej a za vopred vytipovaný tovar v akčnej cene. Tá si na vás síce počká pár dní, ale s dobrým tovarom to ide ako s teplými rožkami: tie najlepšie sa rozchytajú takmer ihneď a vám zostanú už len suché, do strúhanky. Síce za zlomok ceny, ale stále z nich bude len tá strúhanka ☺

PRAKTICKÉ INŠTRUKCIE, AKO ZVLÁDNUŤ LETO A VÝPREDAJE

  • Leto bude vždy aspoň čiastočne horúce! Aj keď by hlásili opak, v obchodoch bude nakoniec poriadna nákupná horúčka!
  • Výpredaje prídu skôr, ako sa nazdáte! Aj v tejto chvíli sa niekde predáva dokonalý kúsok za neuveriteľne nízku cenu, len treba vedieť, kde :-)
  • Tak, ako sa chránite pred agresívnym slnkom opaľovacím krémom, treba sa chrániť aj pred nechutne vysokými cenami: vedia poriadne dopáliť, najmä na peniaze senzitívnejšie povahy.
  • Letné dovolenky aj toho roku vybielia naše účty, ale väčšinou ich ešte aj tak dorazia finálne výpredaje. Prečo? Lebo sa zdajú neškodné, výhodnejšie, podliehame im postupne, často a radi.
  • Letné lásky sú vlastne aj výpredaje – krátke a intenzívne, ale málokedy idú až na 100%.
  • Zbytočné sú iba tie peniaze, ktoré ste si zamenili a nestihli kvôli opatrnému šetreniu minúť počas svojej dovolenky. Výsledkom sú nákupy v časovej tiesni, tjs. magnetky pre každého a čudné veci, ktoré si už nikdy neoblečiete.
  • Keď neviete, kde a ako sa schladiť, vypeckovaná klíma v obchodnom centre vie vytrhnúť z biedy! Keď už ste tam, aspoň sa tvárte, že nakupujete alebo máte o tovar záujem.
  • Americkí vedci prišli nato, že aj oni by si radšej kúpili zľavnený tovar. Dokonca, nielen v letných mesiacoch!
  • Leto je najobľúbenejšie ročné obdobie. Pre obchodníkov určite :-)